Bestelprocedure:
Wij doen er alles aan uw wijn(en) zo snel mogelijk te leveren. Vergewis u van de levertijd om teleurstellingen te voorkomen. Uw wijn wordt op een veilige manier verzonden via een professionele pakketdienst. Controleer uw pakket goed voordat u deze accepteert, weiger het pakket bij het constateren van een beschadigde verpakking.

Levertijd:
Kijk bij de desbetreffende wijn voor de levertijd.

Verzendkosten:
Voor het verzenden van uw order rekenen wij 7,50 euro.
Indien uw totale orderbedrag 70 euro of meer bedraagt rekenen wij geen verzendkosten.

Verzenden naar België:
Wij leveren ook in België, standaard verzendkosten zijn 9,00, ongeacht de ordergrootte.


Retourneren:
Indien u toch bedenkingen heeft over uw aankoop kunt u de wijn(en) binnen 14 dagen, ongeopend, zonder beschadigingen en in originele verpakking naar ons retourneren. Dit moet geschieden door een vakkundig en vertrouwde bezorgdienst. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van het door u retour gedaan product wordt het aanschafbedrag terug betaald op het bij ons bekende rekeningnummer.
Soms komt het voor dat een wijn naar kurk ruikt en/of smaakt. Ook in zo'n geval stuurt u de (zo vol mogelijke) fles goed afgedicht naar ons retour. Mochten wij tot dezelfde conclusie komen als u dan vervangen wij de fles voor eenzelfde exemplaar. In extreme gevallen kan het voorkomen dat wij niet eenzelfde jaargang kunnen leveren.